top of page

FAQ

We vinden dat transparantie tegenover de klant ontzettend belangrijk is. Daarom hebben we hieronder veelgestelde vragen uiteengezet. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Door de grote vraag voor het aanvragen van listing designs bij Barcons.be kan het zijn dat wij geen nieuwe aanvragen meer aannemen.

Wij staan voor kwaliteit over kwantiteit en besteden liever meer tijd en moeite aan een minder aantal aanvragen dan dat wij meer aanvragen aannemen en hierdoor mindere kwaliteit leveren.

Wij nemen elke week weer nieuwe aanvragen aan. Wees er dus op tijd bij!

Dit verschilt per dienst. Op dit moment hanteren wij de volgende levertijden:

Copywriting – 2 tot 4 werkdagen 

Productfotografie - 2 tot 4 werkdagen
Listing Design – 2 tot 5 werkdagen
Complete Listing – 5 tot 7 werkdagen

Andere grafisch design diensten - 2 tot 5 werkdagen

Wij staan altijd klaar om je zo snel mogelijk te kunnen helpen (van Ma-Zo).

Op dit moment bieden wij mail -en chat (Whatsapp) ondersteuning aan.

Stuur een mailtje naar info@barcons.be of bericht ons via de chat functie op de website of via whatsapp.

Ons team zal altijd binnen 6 uur reageren.

Bij Barcons.be werken wij volgens een vier stappenplan. Allereerst is het belangrijk dat je de vragenlijst zo goed mogelijk invult. Vervolgens verzamelen wij alle extra benodigde informatie voor jouw project op maat en combineren wij dit met de door jou ingevulde informatie. 

Daarna begint het brainstormen, designen en ontwerpen. Wanneer alles klaar is sturen wij jou de designs en horen wij graag wat jij hiervan vindt. Wanneer dit nog niet helemaal naar jouw wens is, corrigeren wij ons materiaal en zorgen we ervoor dat wij samen tot het optimale resultaat komen.

Zodra jij de vragenlijst zo goed mogelijk invult gaan wij ervan uit dat je tevreden zult zijn met de resultaten die ons team aanlevert. Zo niet, geen enkel probleem!

Bij alle aanvragen via Barcons.be krijg je voor alsnog onbeperkt gratis revisies. 

Barcons deelt jouw producten en informatie niet met derde partijen. Wij maken jouw designs optimaal en uniek voor het gebruik van jouw bedrijf of merk.

Samen met jou bespreken wij of de resultaten zichtbaar mogen zijn op onze website. Zo niet, geen enkel probleem! 

Bij een aanvraag voor een Complete Listing gaat onze fotograaf de perfecte foto’s van jouw product maken. Je kunt het product opsturen naar het volgende adres:

Vredestraat 7

2845 Niel België

Op het moment dat het product afgeleverd word, zal de levertijd voor de aanvraag ingaan.

bottom of page