OVER ONS

Ons team bestaat uit van grafisch ontwerpers, fotografen en copywriters met een passie voor het combineren van eenvoud en functionaliteit met de nieuwste designtrends.


Vanaf het begin tot heden nemen we deel aan bijna alle branches. En als gevolg daarvan hebben we een globale visie op de sector gekregen die voldoen aan de behoeften van de klant.

Bij Barcons – design agency geloven we in design als een krachtig transmissiemiddel om waarden, ideeën en emoties over te brengen.

Daarom hebben we in ons werk altijd geprobeerd om de passie die we voelen voor het vak en de mate van betrokkenheid en perfectionisme die we aan hen opdragen, over te brengen.

Ons doel: Jouw afbeeldingen omzetten in een invloedrijke verkoopmachine met onze infografieken en productfotografie.

"Elk ontwerp heeft een verhaal".

Barcons DA _H.jpg
confident-man-wearing-panda-mask-standing-against-aquamarine-wall.jpg

Waarom hebben we een panda gekozen om ons agency te vertegenwoordigen?

In de oosterse cultuur is de panda een symbool van vrede en harmonieuze oplossing van conflicten.  De panda is een grote steun om vreedzaam lastige situaties op te lossen. Daarvoor staan we klaar voor onze klanten. Om hen te helpen en oplossingen te vinden voor hun uitdagingen. We lossen dagelijks problemen van klanten op en elke situatie is uiteraard anders. We passen ons aan, aan de noden en wensen van onze klanten.

 

"Elk ontwerp heeft een verhaal"